Een powerbank op vakantie is niet meer te missen

Geen powerbank op vakantie. Het is bijna niet meer voor te stellen. Bijna iedereen neemt een powerbank mee op vakantie. Bij een dagtrip, of een dag in de bergen. Dan is er geen stopcontact in de buurt dus biedt de powerbank de ideale uitkomst om je mobiele telefoon op te laden. Veel mensen gaan vlak voordat ze op vakantie gaan een powerbank kopen of lenen. Maar wat is nu een goede powerbank? In dit artikel zetten we de beste powerbanks op een rijtje.

Xiaomi powerbank

De Xiaomi powerbank is een powerbank met veel capaciteit. Het is een makkelijk meeneembare powerbank. De powerbank heeft een goede batterij die dagelijks de telefoon kan voorzien van een opgeladen batterij. De powerbank kan de telefoon 2 of 3 keer opladen. De powerbank is vooral voor vakantie handig of dagjes weg. De powerbank is stevig en makkelijk bij je te houden. Dit is voor op vakantie fijn. Want hier heb je niet altijd een stopcontact dichtbij je. Vooral niet als je aan het kamperen bent. Daardoor is voor sommige mensen een powerbank van groot belang. Op deze manier zijn ze continu bereikbaar.

Movadi powerbank

Movadi powerbanks zijn powerbank van een hoge kwaliteit. De powerbanks hebben een lange levensduur en zijn relatief goedkoop. Deze powerbanks zijn heel handig als je al van tevoren weet dat de batterij van je telefoon het einde van de dag niet haalt. Ook op vakanties is het daarom fijn om een powerbank bij de hand te hebben die ervoor kan zorgen dat je telefoon continu opgeladen is en heel de dag meegaat. Zo kan je elk moment van je vakantie vastleggen!

Afhankelijk?

Laatste jaren worden steeds meer mensen afhankelijk van de telefoon. Ook op steeds jongere leeftijd. En het wordt steeds jonger en jonger. Dit is eigenlijk bizar. En lege batterijen maakt de mensheid chagrijnig. Dus als je op vakantie gaat, wat is dan handiger om mee te nemen? Een battery case of een powerbank? Veel mensen stellen hier vragen over. Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Neem mee wat je fijn vindt om mee te nemen. Als dit een powerbank is neem je dit mee en als het een battery case is neem je dat mee. Allebei zorgen ze ervoor dat je telefoon opgeladen is. Bij de battery case heb je geen last van losse snoertjes. Bij de powerbanks heb je weer een brede keuze, want je kan veel apparaten opladen tegelijk. Dit komt door de vele USB poorten. Zo heeft elk apparaat genoeg voordelen om ze te kiezen en bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.

Bescherming voor je Blackberry en Samsung smartphone

Jezelf beschermen tegen online bedreigingen is een must tegenwoordig. Vooral als je vaak online bent voor je werk en je belangrijke data op je laptop hebt opgeslagen. Je wilt voorkomen dat je een virus krijgt en dat je dan misschien je data kwijtraakt of er niet meer bij kan. Een antivirus plaatsen scheelt een hoop problemen. Maar what about je smartphone? Als je die ook gebruikt voor je business dan heeft die ook de nodige bescherming nodig en dan is een antivirus meestal niet genoeg.

Je hebt een systeem nodig dat speciaal is ontworpen om je mobiele telefoon te beschermen. Hier komt Elite Privacy bij kijken. Ze zijn ideaal voor Blackberry’s en Samsung phones. Zij zijn er om je te beschermen tegen mobiele bedreigingen zodat je met een gerust hart je werk kan doen. Ze bechermen je tegen data intappingen, alle informatie die je op je smartphone hebt wordt vergrendeld en kan veilig verstuurd worden naar anderen, je kan berichten laten vernietigen zonder jouw telefoon of die van een ander te beschadigen en nog veel meer. Mocht ’t zijn dat je telefoon wordt gestolen dan kan je alle belangrijke data laten afwissen.

Elite Privacy maakt gebruik van een prive mobiele platform genaamd Ciphr. Het is de meest veelzijdige ECC+PGP beveiligingsoplossing om je smartphone te beschermen. Als je met mensen werkt die oudere PGP toestellen hebben is dat geen probleem. Ciphr communiceert zonder probleem met ze en niemand hoeft een nieuw toestel aanschaffen, zoals een PGP Blackberry kopen. Bezoek de website van Elite Privacy voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stappen om je mobiele veiligheid concreet te maken.

Wat doe je als je iPhone dienst weigert?

Je moet er niet over nadenken maar toch kan het je overkomen. De iPhone die dienst weigert en niet langer wenst mee te werken. Paniek overvalt je, want wat doe je in vredesnaam zónder telefoon en hoe lang moet je wel niet wachten alvorens je iemand bereid hebt gevonden om naar het apparaat te kijken. Door een beroep te doen op de reparatiediensten van Smartphonerepairs.be ben je zeker van een snelle service en een iPhone die vaak binnen dertig minuten tot driekwartier gerepareerd kan worden.

Reparatie iPhone zonder zorgen

Waar je misschien wat huiverig ben om je iPhone in handen te geven van een vreemde, ben je bij SmartphoneRepairs in goede handen. Of tenminste je smartphone dan. Veelvuldige reparaties die bij de verschillende modellen iPhone voorkomen zijn onder meer:

 

 • Gebroken schermen en schermen die niet meer werken
 • Batterijen die vervangen moeten worden
 • Aan- en uitknopjes die het niet meer goed doen
 • Behuizing die gekraakt of beschadigd is
 • Problemen met de camera
 • Problemen die betrekking hebben op het geluid en de microfoon

 

Het is goed om te weten dat je voor deze en overige iPhone problemen terecht kunt bij de professionele monteurs van Smartphonerepairs. Onderdelen worden vervangen door originele Apple onderdelen en op iedere reparatie heb je een garantie. Er wordt gebruik gemaakt van moderne reparatie apparatuur en de monteurs gaan snel en deskundig te werk. Terwijl je in de wachtruimte wat drinkt wordt het defect aan je iPhone verholpen. Is er onverhoopt sprake van een langere reparatieduur dan wordt je hier uiteraard direct van op de hoogte gebracht.

Direct weer over je iPhone beschikken

Na de reparatie werkt je iPhone weer probleemloos zoals je dat van je toestel gewend bent. Een volledig functionele iPhone is wat je wilt en je hoeft echt niet direct een nieuw toestel aan te schaffen als de batterij ‘versleten’ is. Met een relatief simpele ingreep wordt de batterij van je iPhone vervangen en voordat je het weet verlaat je met een tevreden gevoel én een iPhone die werkt de vestiging van SmartphoneRepairs. Vooraf weet je bovendien wat de reparatiekosten zijn, zodat je naderhand niet met onverwacht hoge kosten wordt geconfronteerd.

Stuur je iPhone op

Heb je geen tijd om naar één van de vestigingen te komen dan is het ook mogelijk om je iPhone per post op te sturen. Smartphonerepairs werkt volgens het ‘one day service’ principe. Door je telefoon vooraf aan te melden, dit doe je alleen bij het opsturen van het toestel, wordt je telefoon direct na aankomst gerepareerd en dezelfde dag nog naar je teruggestuurd. Wel moet je rekening houden met extra kosten voor het verzenden.

De nieuwste iPhone 7

Om een bepaalde tijd komt er weer eens een nieuwe iPhone uit. Op 7 september werd de iPhone 7 en de 7 plus aangekondigd. De toestellen zijn vanaf 16 september verkrijgbaar in de Benelux. Het uiterlijk van de iPhone 7 lijkt op het eerste gezicht hetzelfde als de iPhone 6. Als je wat beter kijkt, zie je dat er wel degelijk verschillen zijn. Op de iPhone 7 kun je de antennestrepen bijna niet meer zien en is de camera veel groter geworden. Hierdoor zullen je foto’s er nog beter uitkomen. Er zijn twee nieuwe kleuren aan de lijn toegevoegd. Matzwart en glimmend zwart, de kleur spacegrey is niet verkrijgbaar als je voor de iPhone 7 kiest. De iPhone 7 heeft een 12 MP camera en een 7 mp frontcamera. Ook heeft de nieuwste iPhone geen koptelefoonaansluiting meer. De oordopjes zijn dus draadloos. Ook is de iPhone 7 water en stofbestendig. De iPhone 7 is dus een heel mooi en goedwerkend toestel. De prijzen zullen wel wat hoger liggen, omdat het een nieuw toestel is. Als er dan een onderdeel kapot gaat, door een val of iets anders is het fijn als je het onderdeel los kunt kopen. In de volgende alinea lees je meer over iPhone 7 onderdelen.

IPhone 7 onderdelen bestellen

De iPhone 7 kan een barst in het scherm krijgen of er kan een onderdeel kapot gegaan , omdat je het hebt laten vallen. Je kunt naar de Apple support gaan, maar als je garantie voorbij is zal het wel wat kosten. Er is ook nog een andere optie, de iPhone onderdelen zelf bestellen. Op het internet zijn er webshops die de iPhone 7 onderdelen aanbieden. De onderdelen kun je eenvoudig bestellen en op sommige webshops kun je zelfs achteraf betalen. Als je de onderdelen thuis hebt kun je het zelf vervangen. Je moet natuurlijk wel weten hoe dit moet en het kan best lastig zijn als je het niet weet. Probeer daarom nooit zomaar iets, want het kan zijn dat je toestel het helemaal niet meer gaat doen. Op het internet vind je genoeg video’s, kijk daarom altijd eerst goed en ga dan pas aan de slag. Natuurlijk heb je ook bepaalde gereedschappen nodig voor de iPhone. Deze kun je ook bestellen op een webshop.

Waarom kiezen voor een houten iPhone hoesje?

In dit artikel gaan we het hebben over het kopen van een hoesje voor je nieuwe iphone. je doet er goed aan om een iphone te beschermen en te kiezen voor een hoesje. Je weet nooit wat er gaat gebeuren en of je een iphone op de grond laat vallen of niet. Wanneer dit gebeurd, biedt een hoesje meer bescherming dan geen hoesje. Lees verder en leer meer over de voordelen van een hoesje en welke hoesjes er momenteel op de markt zijn.

De voordelen van een hoesje voor je iphone

Er zitten een aantal voordelen aan het kopen van een hoesje voor je iPhone. Wanneer je jouw telefoon laat vallen, kan het hoesje jouw telefoon van krassen beschermen. Bij de meeste mensen die een hoesje voor hun iphone aanschaffen kun je het verschil na een jaar zien bij mensen die een hoesje hebben gekocht voor hun iphone en bij mensen die dit niet hebben gedaan. Je kunt het niet voorkomen dat je jouw telefoon een keer laat vallen en in dit geval kan een hoesje goed van pas komen. ook kun je jouw smartphone voor een betere prijs verkopen wanneer je er een hoesje om heen hebt.

Een houten hoesje kopen

Tegenwoordig zijn er ook houten hoesjes voor je iPhone te koop. Deze hoesjes zien er stijlvol uit en daarnaast zie je er weinig mensen mee lopen waardoor het een origineel hoesje is. Wil je meer informatie over een houten iphone 5 hoesje of een houten iphone 6 hoesje? neem dan een kijkje op de website en maak je keuze.

De beste providers voor webmail!

Ben je op zoek naar een betrouwbare provider voor e-mail? In dit artikel vertellen we jou meer over het belang van veiligheid en leggen we uit hoe je een nieuw e-mail adres aanmaakt. Het is belangrijk dat je een betrouwbare provider voor webmail vindt, aangezien je niet wilt dat iemand anders er met jouw privé gegevens vandoor gaat. Wil je meer weten? Lees dan verder!

De beste providers op een rijtje

Er zijn behoorlijk wat providers die een e-mail service levert. De ene provider is groter dan de andere, maar dat wil niet zeggen dat ze ook veiliger zijn. In dit artikel vertellen we jou meer over de beste providers, hoe je ze kunt herkennen en waar je aan moet denken wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe provider. Het is belangrijk dat je voor een betrouwbare provider kiest, omdat er veel belangrijke informatie op jouw e-mail staat.

Welke provider is de beste?

Het is lastig om te zeggen welke provider het beste is. Er zijn meerdere providers die het goed doen en daarnaast hangt het natuurlijk ook af van de gebruiksvriendelijkheid en interface. In Nederland zijn er andere providers populair dan in België. De Belgische providers kunnen een bezoek brengen aan telenet webmail of skynet webmail.

3 voordelen voor een smartphone app voor je bedrijf!

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je als bedrijf een smartphone app moet overwegen. Met een smartphone app wordt het makkelijker om je klanten te bereiken. In dit artikel vertellen we jou meer over het laten ontwikkelen van een smartphone app, wat je allemaal moet doen en hoe je een succesvolle smartphone app kunt opzetten. Lees verder en doe je voordeel met de tips die wij in dit artikel geven.

De voordelen van een smartphone app

Zoals al eerder benoemd wordt de communicatie met de klant makkelijker wanneer je een smartphone app laat ontwikkelen. Uiteraard zullen jouw klanten de app wel moeten downloaden, maar je kunt hen aansporen dit te doen. Wanneer klanten jouw smartphone applicatie downloaden kun je ze bereiken wanneer je dat zelf wilt. Zo kun je ze bijvoorbeeld een berichtje sturen wanneer ze in de buurt van jouw shop lopen. Direct communicatie en het sturen van relevante berichten wordt makkelijker, waardoor je efficiënter kunt communiceren met klanten.

Smartphone app laten maken

Er zijn verschillende bedrijven die jou kunnen helpen met het ontwikkelen van een smartphone app. In het verleden wat het laten ontwikkelen van een smartphone app behoorlijk prijzig, maar tegenwoordig is daar verandering in gekomen omdat steeds meer bedrijven of particulieren een app laten maken. Van te voren zal je goed moeten nadenken wat jouw doel is voor het laten maken van een smartphone app. Als je geen doel hebt, of een smartphone app laat maken omdat iedereen er eentje heeft tegenwoordig. Wil je graag een smartphone app laten maken? Ga dan naar mobile app ontwikkelen.

De nieuwe iPhone 7

Met de nieuwe iPhone 7 heeft Apple een hoge standaard gezet voor de nieuwste smartphones. De iPhone 7 is de opvolger van de iPhone 6S, welke werd uitgebracht na de iPhone 6. De iPhone 7 kent vele vernieuwingen en verbeteringen, die ervoor zorgen dat de nieuwe smartphone daadwerkelijk een innovatie is. De iPhone 7 is sinds 16 september verkrijgbaar in Nederland, waardoor het direct mogelijk is om de nieuwste innovatie van Apple uit te proberen. Naast andere afwerkingen, zoals de mogelijkheden voor een matzwarte of gitzwarte uitvoering, is de iPhone 7 uiteraard voorzien van vele nieuwe features.

 

Nieuwe features

Qua uiterlijk en design heeft Apple een aantal aanpassingen uitgevoerd, waaronder de mogelijkheden voor een matzwarte of gitzwarte uitvoering. Daarnaast is de iPhone 7 stof- en waterbestendig. Daarnaast merk je aan het design dat antennestrepen goed zijn weggewerkt en dat de cameralens groter is. De nieuwste functies bestaan echter uit een dubbele cameralens met extra sensor, een nieuwe homeknop en het verdwijnen van de traditionele koptelefoonaansluiting. Naast deze nieuwe features heeft Apple de accuduur van de iPhone 7 verlengd, waardoor deze flink is verbeterd in vergelijking met de vorige smartphones van Apple. Je kunt met een volle accu tot wel 40 uur muziek luisteren en tot 13 uur video’s kijken. Opzoek naar de iphone 7? Hier koop je de iPhone 7 bijvoorbeeld.

 

 

Bescherm je iPhone 5 eenvoudig

Hoewel de iPhone 6 en de iPhone 6s al een tijdje uit zijn blijft de iPhone 5s een solide smartphone die nog door velen gekocht wordt. Het ontwerp van de telefoon zelf, bleef bij de iPhone 6 en 6S echter grotendeels ongewijzigd ten opzichte van de gladde aluminium iPhone 5. Het scherm, de afmetingen, en de algehele uitstraling zijn vrijwel hetzelfde. Om uw iPhone 5 te beschermen wilt u natuurlijk het beste hoesje hebben. De iPhone 5c hoesjes zijn wel niet hetzelfde als de iPhone 5s cases.

Als u, uw iPhone 5 optimaal wilt beschermen zal u wel een goede iPhone 5 hoesje nodig hebben. Hier een lijstje van verschillende goede beschermhoesjes voor uw iPhone 5:

 1. Belkin Ease-Fit Armband: De Belkin Ease-Fit Armband zal uw iPhone5 te allen tijde veilig houden. Als u nu loopt, klimt, lift, of, gewoon lekker zit. De armband is verstelbaar voor een strakke pasvorm en het is gemaakt van waterafstotend materiaal voor bescherming tegen vocht.
 2. Case-Mate Pop! Verkrijgbaar in 11 leuke kleuren, de duurzame Pop Case met stander heeft een kleine staander waarmee u de telefoon in landschap of staand kunt zetten om films te kijken, FaceTimen of spelletjes spelen.
 3. Cygnett Lavish: Een van de weinige echt leren hoezen voor de iPhone is de Lavish.
 4. Griffin Survivor: Deze case houdt uw iPhone veilig tegen vuil, zand, regen, schokken, trillingen, en nog veel meer. De Survivor bestaat uit een polycarbonaat montuur verpakt in robuuste, schokabsorberende silicone omhulsel met een stijve, geïntegreerde screen protector en een verwijderbare riemclip.
 5. Joy Factory BubbleShield: Deze hoes is ontworpen om uw iPhone (of een telefoon kleiner dan 5.1 met 2,7 met 0,39 inch) te beschermen tegen vocht. Deze hoes maakt het niet mogelijk om de telefoon onder te dompelen in water, maar het beschermt wel tegen vocht dat met morsen op de telefoon beland.

 

 

Sportarmband voor de iPhone

iPhone5loskopen.eu

Wanneer je gaat sporten zorg je ervoor dat je de juiste sportkleding aanhebt en trek je de, voor jouw sport geschikte, schoenen aan.

Waarom dan niet bescherming voor je kostbare en dierbare iPhone, zodat je ongehinderd kunt sporten? Wat voor sport je ook beoefent, je wilt je vrij kunnen blijven bewegen zonder dat je gehinderd wordt door je telefoon. Je zou ook niet willen dat je iPhone door een ongeluk beschadigd raakt.

iPhone5loskopen.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je iPhone thuislaten is geen optie. Hoe fijn is het dat je, tijdens het sporten, naar muziek luistert of contact hebt met je vrienden? Sporters willen bovendien geregeld sportapps raadplegen, zoals de hartslagmeter. Ook voor de veiligheid is het beter om je telefoon tijdens het sporten bij je te dragen. In noodsituaties is het dan altijd mogelijk om 112 of iemand anders te bellen.

De sportarmband voor de iPhone heeft een compacte hoes met klittenband waardoor de bediening van het toestel optimaal is. De armband is gemaakt van een hoogwaardig lichtgewicht materiaal, zoals neopreen. De armband biedt bescherming tegen transpiratievocht en de touchscreen blijft altijd bedienbaar door de transparante beschermlaag.

Er zijn twee soorten sportarmbanden voor de iPhone. De normale sportarmband, die aan de bovenarm wordt bevestigd of de pols sportarmband. Het hoeft geen betoog dat, voor het eenvoudig gebruik van je iPhone, de pols sportarmband de voorkeur verdient. In combinatie met een bluetooth hoofdtelefoon kun je tijden het sporten zonder hinderlijke draadjes naar muziek luisteren en alle functies van je iPhone blijven gebruiken.

Naast de eenvoudige sportarmbanden zijn er ook de luxe versies:

De sportarmband voor de iPhone met geïntegreerde LED verlichting. Met name bij het hardlopen of fietsen in het donker zorgt deze sportarmband voor veilige reflectie en optimaal gebruiksgemak.

Daarnaast is deze armband ook nog fraai om te zien.

De luxere versies van de sportarmband voor de iPhone beschikken over een handig sleutelhoesje.

Ook zijn er sportarmbanden met een kaartvakje voor pasjes.

Omdat niet ieder mens hetzelfde is zijn er sportarmbanden voor brede of juist smalle armen, tot een omtrek van 18 cm.

De sportarmband voor brede armen beschikt over een uitschuifbare band.

De luxe sport armband voor dunne armen is uitermate geschikt voor dames of voor mensen met een zeer laag vetpercentage.

Bij het uitzoeken van een sportarmband voor de iPhone zijn de maten van de telefoon bepalend. Het toestel moet stevig in de hoes passen, zodat deze niet hinderlijk kan bewegen.

1 2 3 5